Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

KIERTO FEST lisää ymmärrystäsi kiertotaloudesta ja inspiroi tekemään arjen ilmastotekoja niin työssä, opinnoissa kuin vapaa-ajalla!

joulukuu 8 @ 13:00 - 18:00

Ilmainen

KIERTO FEST -kiertotalousmessut järjestetään keskiviikkona 8.12.2021 klo 13–18 Tampere-talon Sorsapuistosalissa. KIERTO FEST juhlistaa KIERTO-hankkeen päättymistä keräämällä yhteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä. Messuilla innostetaan ihmisiä tutustumaan kiertotalouteen erityisesti työllisyys-, yrittäjyys-, liiketoiminta- ja uranäkökulmasta.

KIERTO FESTin juontajana toimii säteilevä Sointu Borg.

Keynote-puheenvuoroissa kuullaan miten kiertotalous ja kestävä kehitys näkyvät työelämässä. Sarjayrittäjä, filosofi ja tietokirjailija Lauri Järvilehto puhuu tulevaisuuden työstä, jossa vahvana painopisteenä on työn merkityksellisyys. Merkityksellinen työ lisää tuottavuutta ja on jo nyt tämän päivän suuri kilpailuvaltti.

Toisena puhujana kuullaan kiertotalouden pioneeria Seija Lukkalaa, joka on ekodesignyritys Globe Hopen perustaja. Globe Hope on valmistanut hävikki- ja ylijäämätekstiileistä laukkuja ja asusteita jo vuodesta 2003 lähtien. Ekologisuuden lisäksi yritysvastuu on Seijalle liiketoiminnan ydintä.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen lisäksi KIERTO FESTissä on luvassa muotinäytös, jossa mallit puetaan päästä varpaisiin vastuulliseen ja kierrätettyyn muotiin. Yleisö pääsee paikan päällä seuraamaan myös hävikkiruoan valmistusta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 8
Aika:
13:00 - 18:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
https://www.kiertotaloudestakasvua.fi/kierto-fest-kiertotalousmessut-8-12-tampere-talossa/

Tapahtumapaikka

Tampere

Järjestäjä

KIERTO- hanke