Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kaikki käyttöön: Ruokahävikki Suomessa ja hävikkiruoan merkitykset

joulukuu 9 @ 17:00 - 18:30

Ilmainen

Suomalainen tuottaa vuodessa ruokahävikkiä keskimäärin 100 euron edestä. Miten tämä hävikki rakentuu? Millaista roolia ruokahävikin pienentäminen näyttelee kestävän ruoan kokonaisuudessa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa? Millaisia sosialisia ja kulttuurisia merkityksiä liitämme hävikkiruokaan ja eri menettelytapoihin sen suhteen?
Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan Dodon Kaikki käyttöön -hankkeen verkkotapahtumassa.
Alustajina ovat Luonnonvarakeskuksen elintarvike-ekologian asiantuntija Kirsi Silvennoinen sekä ruokaan liittyviä käytäntöjä ja merkityksiä Kuluttajatutkimuskeskuksessa tutkiva Mari Niva.
Kysymyksille ja keskustelulle on varattu aikaa. Tilaisuuden fasilitoi Dodon hankepäällikkö Minna Sumelius.
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen verkkotapahtuma. Tule linjoille!
Tapahtuma järjestetään osana Dodon Kaikki käyttöön -hävikkiruokahanketta, jota tukee Maa- ja metsätalousministeriö.
Hankkeen tavoitteena on herättää keskustelua ruokahävikin vähentämisestä ja tavoittaa uusia kohderyhmiä keskustelun avulla.
Hanke järjestää tapahtumakiertueen vuosina 2021 ja 2022 ja vierailee muun muassa startup -yrityksissä, ravintoloissa ja oppilaitoksissa kuullakseen erilaisia ​​näkökulmia ruokahävikin vähentämisestä. Tapahtumia järjestetään Turussa, Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Tiedot

Päivämäärä:
joulukuu 9
Aika:
17:00 - 18:30
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
https://www.facebook.com/events/585583802684240/?acontext=event_action_history[surfacepage]

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Dodo ry
Sähköposti:
info@dodo.org
View Järjestäjä Website