Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ESCO tilaaja-toimittaja -webinaari

toukokuu 28 @ 09:00 11:00

ESCO- ja energiatehokkuuspalveluiden tilaajille ja toimittajille järjestetään 28.5.2021 maksuton ajankohtaiswebinaari. Tarjolla rautaisannos ESCO-tietoa, jolla laittaa omassa yhteisössänne energiatehokkuushankkeet liikkeelle. Energiatehokkuus- ja ESCO-palvelut ovat palveluliiketoimintaa, jossa ulkopuolinen energia-asiantuntija toteuttaa asiakasyrityksessä investointeja ja toimenpiteitä energiankäytön tehostamiseksi sekä energiansäästämiseksi. Palvelun kustannukset, energiansäästöinvestointi mukaan luettuna, maksetaan säästöillä, jotka syntyvät alentuneista energiakustannuksista.

ESCO-hanke on tilaajalle helppo avaimet käteen -toimitus; yksi toimittaja huolehtii koko projektista aina suunnittelusta toteutukseen asti ja antaa hankkeelle säästötakuun. Aamupäivän aikana nostamme esille hyviä esimerkkejä ja käytännön kokemuksia ESCO hankkeista sekä kerromme uusimmat tiedot ESCO-rahoituksesta ja siihen liittyvistä tuista.

Webinaari on suunnattu ESCO- ja energiatehokkuuspalveluiden toimittajille sekä palveluiden tilaajille, eli yrityksille ja yhteisöille, kunnille ja kaupungeille, kiinteistöjen omistajille jne.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.5.2021 mennessä oheisesta linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/ESCO_Tilaajatoimittaja_webinaari_2534

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 28
Aika:
09:00 – 11:00
Hinta:
Ilmainen
Kotisivu:
https://www.motiva.fi/ajankohtaista/tapahtumat/esco_tilaaja-toimittaja_-webinaari.1083.html

Järjestäjä

Motiva Oy