IlmastoAreena 2021

Tule yhteistyökumppaniksi

Kun muut puhuvat, meillä viedään puheet teoiksi.

Onko organisaatiosi jo globaali ilmastoesikuva vai haetko vasta askelmerkkejä ilmastoasioissa? Tule mukaan! Voit kertoa yrityksesi tarinaa ja generoida keskustelua, tarjota toimintaa ja antaa yleisön kokea itse. IlmastoAreena on koskettava ja merkityksellinen verkkotapahtumasarja, joka jättää jäljen – siis pienemmän hiilijalanjäljen. IlmastoAreena on tilaisuus.

Suomen merkittävin ilmastofestari

IlmastoAreena saapuu jälleen fyysisenä tapahtumana Iin Huilinkiin 20.-21.8.2021. Tämän vuoden teemoina ovat kuluttajan hiilijalanjäljen muodostuminen, eli Liikkuminen ja matkailut, kuluttaminen, ruoka sekä rakentaminen ja asuminen.

IlmastoAreena on Suomen merkittävin ilmastotapahtuma ja heti ensimmäisenä tapahtumavuotenaan se keräsi Iihin yli 6 500 kävijää kuulemaan, kokemaan ja oppimaan uusia ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Festivaali keräsi yhteen niin kansalaiset, päättäjät, elinkeinoelämän, tieteen kuin kulttuurin ja taiteen edustajat.

IlmastoAreenan päälavalle nousi yli 55 puhujaa ja 100 esiintyjää. IlmastoTorilla ratkaisujaan esitteli yli 50 toimijaa. Tunnelmia viime tapahtumasta voit käydä fiilistelemästä tältä videolta!

Esittele ilmastoratkaisusi koko yleisölle IlmastoTorilla

IlmastoTorilla toimijat voivat esitellä omia ilmastoratkaisujaan mahdollisimman toiminnallisesti. Toivomme teiltä luovia ja osallistavia käsin kosketeltavia ratkaisuja. Kaiken aina tarvitse mahtua osoitetun Toripaikan sisälle – kannustamme ja autamme etsimään tapoja, joilla voitte jalkautua ihmisten keskuuteen tai vaikkapa rakentaa pikku terassin paikkanne eteen.

Kulttuuria, ohjelmaa ja yhteistyötä?

IlmastoAreenassa ilmastonmuutosta käsitellään kaikilla asteilla. Onko teillä juuri meille sopiva ohjelmanumero? Oletteko juuri työstäneet Ilmastoaiheisen performanssin, musikaalin tai taidetyöpajan? Haluaisitteko järjestää Ilmastojoogaa tai muuta virikettä IlmastoAreenan kävijöille?

Ota meihin suoraa yhteyttä, niin laitetaan hihat heilumaan.

Jotain vielä enemmän?

Kun muut puhuvat, meillä viedään puheet teoiksi.

IlmastoAreena tarjoaa lukuisia yhteistyövaihtoehtoja yrityksille, organisaatioille ja yhdistyksille. Jos et vielä keksinyt omaa tapaasi olla mukana ota yhteyttä niin ideoidaan yhdessä!

Ota yhteyttä:

Hanna Lahti

Vastaava tuottaja