Yhteistyökumppaniksi

Yhteistyökumppaniksi

Kun muut puhuvat, meillä viedään puheet teoiksi.

Onko organisaatiosi jo globaali ilmastoesikuva vai haetko vasta askelmerkkejä ilmastoasioissa? Tule mukaan! Voit kertoa yrityksesi tarinaa ja generoida keskustelua, tarjota toimintaa ja antaa yleisön kokea itse. IlmastoAreena on koskettava ja merkityksellinen tapahtuma, joka jättää jäljen – siis pienemmän hiilijalanjäljen. IlmastoAreena on tilaisuus.

Kysy lisää yhteistyömahdollisuuksistamme ja tule mukaan ilmastotekoihin!

IlmastoTori

IlmastoTorilla yritykset ja yhdistykset voivat esitellä omia ilmastoratkaisujaan mahdollisimman toiminnallisesti. Toivomme luovia ja osallistavia ratkaisuja, aina kaiken ei tarvitse mahtua 3×3 metrisen teltan sisälle.

Paikka IlmastoTorilla sisältää 3×3-metrisen teltan, pöydät, sähkön ja vartioinnin. Näytteilleasettajien tulee olle paikalla molempina päivinä. IlmastoTorilla ei tuotemyyntiä.

Lisätietoja:
Hanna Lahti
Vastaava tuottaja, IlmastoAreena
hanna.lahti@micropolis.fi
040 130 6143

TulevaisuudenTori

Tulevaisuuden torilla yritykset voivat myydä omia tuotteitaan. Tuotteiden tulee olla selkeästi ympäristöystävällisiä, mielellään kiertotalouteen ja hiilineutraaliuuteen tähtääviä. Toivomme, että tuotteelle voidaan laskea hiilijalanjälki ja että tuotteen päästöjä voidaan verrata vastaaviin markkinoilla oleviin massatuotettuihin tuotteisiin. Tulevaisuuden torilla myytäviä tuotteita voi esitellä monin tavoin, toivomme esittelyn tuovan selkästi ilmi miksi tuote on ilmastoystävällinen.

Varaa paikkasi Tulevaisuuden torille!
Yritykset

Lisätietoja:
Hanna Lahti
Vastaava tuottaja
040 130 6143
hanna.lahti@micropolis.fi

Yhteistyökumppanit

Kiinnostaako yhteistyö IlmastoAreenan kanssa? Yhteistyökumppaneidemme lista päivittyy koko ajan! Mikäli sydämesi sanoo kyllä, tahtotilasi on esitellä organisaatiosi tai yrityksesi osaamista ja haluat olla mukana ratkaisemassa ilmastoasioita niin tapahtumassamme elokuussa 2020 kuin ympärivuotisessa keskustelussa, ota rohkeasti yhteyttä!
Vastaava tuottaja Hanna Lahti, hanna.lahti@micropolis.fi/040 130 61 43