Yhteistyökumppaniksi

Yhteistyökumppaniksi

Kun muut puhuvat, meillä viedään puheet teoiksi.

Onko organisaatiosi jo globaali ilmastoesikuva vai haetko vasta askelmerkkejä ilmastoasioissa? Tule mukaan! Voit kertoa yrityksesi tarinaa ja generoida keskustelua, tarjota toimintaa ja antaa yleisön kokea itse. IlmastoAreena on koskettava ja merkityksellinen tapahtuma, joka jättää jäljen – siis pienemmän hiilijalanjäljen. IlmastoAreena on tilaisuus.

IlmastoAreena tarjoaa lukuisia yhteistyövaihtoehtoja yrityksille, organisaatioille ja yhdistyksille.


IlmastoTori ja Ruokatorit

IlmastoTorille voit ilmoittautua joko yrityksenä tai yhteiskunnallisena toimijana (oppilaitokset, yhdistykset ja järjestöt). Pienet yhdistykset, järjestöt ja alkuvaiheen startupit voivat hakea ilmaispaikkaa.

Voit hakea paikkaa IlmastoTorille myös torimyyjänä. Tuotemyynti on sallittua ainoastaan myyntipaikoilla ja niitä luovutetaan vain paikallisille- ja pienyrittäjille.

IlmastoAreenan ruokatorille valitaan maksimissaan kuusi ruokapalveluja tarjoavaa toimijaa. Hae paikkaa ruokatorille viimeistään 17.4.2020.

Ennen kuin haet toripaikkaa, tutustuthan IlmastoAreenan osallistumisehtoihin ja hinnastoon.


Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi IlmastoTorille

Hakulomake yritykset


Hakulomake julkiset toimijat


Hakulomake myyntipaikka


Hakulomake ilmaistoripaikka

Hae toimijaksi RuokatorilleOhjelmaa ja yhteistyötä?

IlmastoAreenassa ilmastonmuutosta käsitellään kaikilla asteilla. Onko teillä juuri meille sopiva ohjelmanumero? Oletteko juuri työstäneet Ilmastoaiheisen performanssin, musikaalin tai taidetyöpajan? Haluaisitteko järjestää Ilmastojoogaa tai muuta virikettä IlmastoAreenan kävijöille?

Ota suoraa yhteyttä Hannaan tai Aijaan.


Jotain vielä enemmän?

IlmastoAreena tarjoaa loistavan alustan yhteistyölle. Jos et löytänyt yrityksellenne sopivaa pakettia ja haluaisitte tehdä jotain vielä enemmän ja jotain vielä syvemmälle menevää ota yhteyttä Hannaan tai Aijaan.


Kysy lisää:

Hanna Lahti
Vastaava tuottaja
040 130 6143
hanna.lahti@micropolis.fi


Aija Sarajärvi
Tapahtumakoordinaattori
050 324 4399
aija.sarajarvi@micropolis.fiVuoden 2019 yhteistyökumppanit