Julkaistu

Tule meille harjoittelijaksi!

Opiskeletko markkinointi-, viestintä- tai media-alalla? Olet ehkä opiskellut jo jonkin aikaa ja sinulle on kehittynyt reipas tekemisen meininki ja pystyt työskentelemään itsenäisesti etätyössä. Ehkäpä luot innovatiivisesti uutta. Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö.

Harjoittelijana olet osa pientä mutta innovatiivista IlmastoAreenan-tiimiä ilmastotyöstään palkitussa Iin Micropoliksessa. Tuomme uutta ääntä ilmastokeskusteluun, ja fyysisen ilmastofestivaalin lisäksi järjestämme verkkotapahtumia ja tuotamme monikanavaista sisältöä verkkoon ja someen.

Arvostamme erityisesti hyvää graafista osaamista: käytät sujuvasti Adobe Creative Cloudin kuvankäsittelyohjelmia, ehkä myös viihdyt liikkuvan kuvan ja animoidun grafiikan parissa. Intomme raikaa, jos lisäksi WordPress on sinulle tuttu.

Suoritat harjoittelusi lähtökohtaisesti työskennellen etänä, voit siis olla mistäpäin Suomea tahansa. Saat kuitenkin tiiviisti tukea ja opastusta verkon yli. Sinulla tulisi olla käytössäsi omat työvälineet, joiden käytöstä maksamme kulukorvauksen harjoittelun ajalta.

Jos kiinnostuit harjoittelusta, jätä hakemuksesi 30.10.2020 mennessä osoitteeseen ilmasto@ilmastoareena.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja itsestäsi, harjoitteluaikasi kestosta ja omista kiinnostuksesi kohteista. Kerrothan myös selkeästi milloin harjoittelun voit aloittaa ja kuinka pitkä harjoittelusi kesto voisi olla. Liitäthän vielä mukaan muutaman työnäytteen.