Julkaistu

Tule IlmastoAreenan yhteistyökumppaniksi – Festivaali saapuu jälleen elokuussa!

IlmastoAreena saapuu jälleen fyysisenä tapahtumana Iin Huilinkiin tämän vuoden elokuussa. Tämän vuoden teemana on kuluttajan hiilijalanjäljen muodostuminen, eli liikkuminen ja matkailu, kuluttaminen, ruoka, rakentaminen ja asuminen.

Tarkkailemme näitä asioita erityisesti oikeudenmukaisuuden, kansalaisvaikuttamisen, uusien ratkaisujen, energian ja talouden näkökulmista. Lisäksi tarjoamme monia eri näkökulmia ilmastonmuutokseen yhteistyökumppaniemme kautta, jotka tuovat tapahtumaan omat ilmastoratkaisunsa.

Luvassa on siis jälleen runsaasti pää- ja sivuohjelmaa kahdella eri lavalla sekä toimijoiden ilmastoratkaisuja tarjoava IlmastoTori.

IlmastoAreena järjestetään Iin Huilingin puistoalueella 20.–21.8.2021.

Tule IlmastoAreenan yhteistyökumppaniksi

IlmastoAreena hakee nyt yhteistyökumppaneita elokuun tapahtumaan. Tule rohkeasti mukaan!

Haluaisitko nostaa omaa keskusteluasi ilmastosta? Voimme varata organisaatiollesi 45 minuutin ohjelmapaikan lavalta tai tapahtuma-alueelta teidän keskustelullenne tai viestillenne.

Tuo IlmastoTorille omat ratkaisusi – ja anna mielikuvituksen lentää! IlmastoTorilla voit tehdä vaikutuksen tutustuttamalla kävijät organisaationne omiin ilmastoratkaisuihin.

Löytyykö teiltä menevä ohjelmanumero? Mukaan mahtuu niin performansseja, ilmajoogaa, työpajoja, teatteria, musiikkia ja ihan mitä muuta hauskaa satutte keksimään! Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Jotain vielä enemmän? Haluaisitko olla vielä tiiviimpi osa IlmastoAreenaa – pohditaan yhdessä mitä se voisi olla.  

Festivaali sopii erinomaisesti myös kokouksia, työporukan tapaamisia tai seminaareja varten.

Lue lisää osoitteessa: https://ilmastoareena.fi/kumppanit/

IlmastoAreena

IlmastoAreena on Suomen merkittävin, kaikille avoin ja ilmainen ilmastofestivaali, jonka tavoitteena on, että kaikki äänet tulevat kuuluviin. Se tuo päättäjät ja kansalaiset sekä elinkeinoelämän, tieteen, taiteen ja kulttuurin edustajat mukaan yhteiseen ilmastokeskusteluun.

Vuonna 2019 kaksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana Iin Huilingin puistoalueella järjestetty IlmastoAreena keräsi yli 6 500 vierailijaa. Päälavalle nousi yli 55 puhujaa ja 100 esiintyjää. Lisäksi yli 50 yhteistyökumppania toi festivaaliin näytille omat ilmastoratkaisunsa.