Julkaistu

Tervetuloa kuulemaan Ilmastokestävän elvytyksen ratkaisuja!

Iin IlmastoAreena järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa ilmastokestävää elvytystä käsittelevän verkkotapahtuman elokuussa. Tapahtumassa käsitellyt ratkaisuehdotukset koostetaan ojennettavaksi hallitukselle ennen syksyn budjettiriihtä. Pyrkimyksenämme on saada yhteiskuntamme toimijoiden ääniä kuulumaan mahdollisimman laaja-alaisesti sillä nyt jos koskaan, meidän pitää puhua myös ilmastotyön tulevaisuudesta ja toimia sen mukaisesti. Tule siis mukaan kommentoimaan ja tuomaan omia näkemyksiäsi ilmi yhteisen ilmastotyön edistämiseksi!

Torstaina 20. elokuuta klo 14–16 järjestettävän verkkotapahtuman avaavat Markku Ollikaisen ja Suomen ilmastopaneelin alustus kestävästä elvytyksestä sekä Ympäristöministeriön alustuksen, jonka puhuja ilmoitetaan myöhemmin. Alustusten jälkeen käsittelyyn pääsevät asiantuntijoiden toimenpide-ehdotusten pohjalta koostetut ratkaisut ilmastokestävään elvytykseen.

Kommentoijaksi pääseminen edellyttää ilmoittautumista (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Tapahtuma on katsottavissa myös ilman ilmoittautumista. Ilmoitamme tarkemman aikataulun ja sisällön myöhemmin. Ota tapahtuma haltuun Facebookin tapahtumasivulta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

IlmastoAreena järjestää tapahtuman yhteistyössä Maa- ja metsätalousministeriön, Ympäristöministeriön, Suomen ympäristökeskus SYKEn, Climate Leadership Coalitionin (CLC), Greenpeacen, Iin kunnan ja Demos Helsingin kanssa.