Ilmasto on maailman tärkein asia

Tarvitsemme tietoa ja ymmärrystä, yhteistä keskustelua ja tekoja kyetäksemme hillitsemään ilmastonmuutosta. Jaa sinäkin kalenteriin oma tapahtumasi!

Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

CarbonWise – hiiliviisaat klinikat

Verkkotapahtuma

CarbonWise hanketta toteutetaan 2020-2021 yhtäaikaisesti Oulussa, Turussa ja Espoossa. Oulussa järjestetään yhteensä yhdeksän 2 h verkkotapahtumaa. CarbonWise tukee yritysten ja muiden toimijoiden liiketoiminnan kehittämistä hiiliviisaaksi....

Ilmainen

ESCO tilaaja-toimittaja -webinaari

Teams -webinaari

ESCO- ja energiatehokkuuspalveluiden tilaajille ja toimittajille järjestetään 28.5.2021 maksuton ajankohtaiswebinaari. Tarjolla rautaisannos ESCO-tietoa, jolla laittaa omassa yhteisössänne energiatehokkuushankkeet liikkeelle. Energiatehokkuus- ja ESCO-palvelut ovat palveluliiketoimintaa, jossa...

Ilmainen

Keski-Suomen reitistöviikko

Keski-Suomen reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta-, luonto- ja matkailureitistöt ovat keskisuomalaisten mielessä ja kovassa käytössä. Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta näistä reitistöistä sekä lisätä näiden käyttöä.

Lisää oma tapahtumasi kalenteriin!

Onko sinulla tapahtuma? On aika kerätä ilmastotapahtumat yksiin kansiin. Lisää oma tapahtumasi tänne ja vinkkaa myös kaverille.

Lisättyäsi uuden tapahtuman, tarkastamme ja julkaisemme sen kalenteriin piakkoin!

Menneet tapahtumat

Katso menneet tapahtumat.