Verkkotapahtumat

Keskiviikko 19.8. Ilmastokestävän elvytyksen kansalaistori

Mihin yhteisiä rahojamme käytetään? Suomen valtion tulevaa budjettia rakennetaan juuri nyt. Tule keskustelemaan Iin IlmastoAreenan avoimelle Kansalaistorille, miten koronakriisin jälkeistä Suomea tulisi elvyttää ja mikä rooli ilmastoimille tässä on.Tapahtuma on avoin kaikille ja mahdollisuus keskustella ilmastotekojen tärkeydestä ja roolista, kun suomalaista yhteiskuntaa elvytetään eteenpäin kohti hiilineutraalia, toimeliasta kiertotaloutta.

Ilmastokestävän elvytyksen kansalaistori järjestetään keskiviikkona 19.8. klo 12 – 14. Tapahtuman ohjelman ja verkkolinkin julkaisemme 13.8.2020.

Tapahtuman juontaa Demos Helsingin Tuuli Kaskinen, joka on työskennellyt 15 vuoden ajan ilmastonmuutoksen ratkaisemisen parissa niin yritysten, kaupunkien kuin hallinnon kanssa.

Vastaa kyselyyn!

Torstai 20.8. Ilmastokestävän elvytyksen ratkaisut

Torstaina 20.8. pääsemme kuulemaan ilmastokestävän elvytyksen ratkaisuja. Asiantuntijoiden ratkaisuehdotusten pohjalta laadittavat ehdotukset ilmastokestävään elvytykseen esitellään torstaina ja ojennetaan myöhemmin hallitukselle ennen syksyn budjettiriiheä. Ratkaisuehdotusten kommentontioikeus tapahtumassa vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Lue lisää tapahtumasta tiedotteestamme tai Facebook-tapahtumastamme!

Ilmoittautuminen kommentoijaksi