Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SPR ploggaa – Ilmastovaikuttajien valtakunnallinen roskakävely

maaliskuu 12 @ 12:00 13:00

Korona-aika on tuonut ympäristöömme karmivat määrät hylättyjä maskeja ja kertakäyttöhanskoja ennestään tuttujen tumppien, kertakäyttöastioiden, makeiskääreiden ja sen sellaisten sekaan. Koska ympäristömme on meille rakas ja elintärkeä, me SPR:n Ilmastovaikuttajat haluamme auttaa sitä keventämällä anonyymia roskataakkaa yhteisillä roskakävelyillä.

Jo yhdenkin roskan poimiminen maasta voi pelastaa hyvin konkreettisesti jonkin eliön elämän. Oikein kierrätettynä useimmille roskille löytyy myös hyödyllistä jatkokäyttöä. Siis pieni teko, iso vaikutus.

Niinpä tervetuloa mukaan SPR:n Ilmastovaikuttajien roskakävelylle, vaikka joka sunnuntai!

Idea on tehdä tästä tapa, ei poikkeus. Hyvä, jos saat lähipiiristäsi tai osastostasi seuraa yhteiselle roskakävelylle, mutta yksinkin pärjäät varmasti. Varusteiksi suosittelemme suojakäsineitä, keräyskassia tai -koria sekä reipasta mieltä. Tunnollinen roskanpoimija lajittelee roskat niin, että ainakin metalli ja lasi päätyisi kierrätykseen valmiiksi eroteltuina.

Jos haluat järjestää paikallisen tapahtuman yhdessä meidän Ilmastovaikuttajien kanssa, laita vielä perään sähköpostia osoitteeseen sprilmastovaikuttajat@gmail.com tai laita WhatsAppia viestintä- ja kampanjatiimillemme numeroon 0405020335.

Julkaisemme kävelyistä kannustavia kuvia ja tunnelmia Ilmastovaikuttajien Instagram-, Facebook-, Twitter- ja TikTok-tileillä. #sprploggaa ja #yhdessäsiistiä toimivat niiden tunnisteina. Jos näitä käytät, pyrimme nostamaan julkaisusi meidän tarinoihin – vaikutetaan yhdessä!

Sanoipa kerran eräs Ilmastovaikuttaja:
Ei ole häpeä korjata toisen laiminlyöntiä. Häpeä on jättää hyvä työ tekemättä, jos siihen pystyisi.

YHTEYSHENKILÖ
Heidi Hellman
sprilmastovaikuttajat@gmail.com
0405020335

Tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 12
Aika:
12:00 – 13:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11142

Järjestäjä

SPR Ilmastovaikuttajat
Sähköposti:
sprilmastovaikuttajat@gmail.com
Kotisivu:
View Järjestäjä Website