Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iin ilmastolukupiiri

huhtikuu 3 @ 18:00 - 19:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every month that begins at 18:00 on day 3 of the month, repeating until 05.05.2021

Ilmainen

Iin kirjastossa alkaa helmikuussa kaikille avoin ilmastolukupiiri, jossa luetaan ilmasto- ja luontoteemaista kirjallisuutta. Ilmastolukupiiri tarjoaa ihmisille tilan, jossa voi pohtia esimerkiksi sitä, miten erilaisten ympäristökriisien kanssa eletään, tai miten kirjallisuus voi auttaa näiden teemojen käsittelemistä esimerkiksi lasten ja nuorten kanssa. Lukupiirissä luetaan proosaa ja tietokirjallisuutta. Lukupiirin vetäjinä on jäseniä Iin ympäristöyhdistyksestä sekä Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava.

Lukupiirin osallistutaan Microsoft Teamsin kautta. Osallistumiseen ei tarvitse erillistä sovellusta. Osallistu yhteen tai kaikkiin tapahtumiin kiinnostuksesi mukaan. Pyydä linkki tapahtumaan laittamalla s-postia osoitteeseen minna.halonen@ii.fi. Tapahtumien tiedot ja osallistumislinkit löytyvät myös Iin kirjaston Facebookista. Jokaiseen lukupiiriin löytyy oma tapahtuma, jossa osallistumislinkki.

Iin kirjaston ilmastolukupiiri on osa valtakunnallista, talven ja kevään 2021 aikana järjestettävää Ilmastolukupiiri.fi-kampanjaa, jonka tavoitteena on tarjota ihmisille helposti lähestyttäviä, ilmasto- ja luontoteemaisia lukuelämyksiä ja keskusteluja, sekä tuoda yhteen kirjallisuuden tekijöitä ja lukijoita.

Lukupiiri kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko eli 3.2., 3.3., 7.4. ja 5.5. klo 18. Katso lisätietoja Iin kirjaston kotisivuilta ja Facebookista.

https://www.ii.fi/kirjasto

Etusivu

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 3
Aika:
18:00 - 19:00
Hinta:
Ilmainen
Tapahtumaluokka:
https://www.ii.fi/kirjasto

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma

Järjestäjä

Iin kirjasto
Puhelin:
0503106802
Sähköposti:
minna.halonen@ii.fi
View Järjestäjä Website