Julkaistu

Suomen ympäristökeskus näyttävästi mukana IlmastoAreenassa – Luvassa ohjelmaa päälavalla ja sen ulkopuolella

Pääyhteistyökumppanimme Suomen ympäristökeskus (Syke) tuo IlmastoAreenaan tänä vuonna monenlaista ohjelmaa!

Pauli Aalto-Setälä inspiroi ilmastotyöhön!

Tuntuuko ilmastonmuutos liian isolta palalta purtavaksi? Koetko voimattomuuden tunnetta, etkö tiedä mihin tarttua?

Toimitusjohtaja, työelämäprofessori, tietokirjailija ja merimeloja Pauli Aalto-Setälä saapuu elokuussa IlmastoAreenaan kertomaan, miten ilmastotyöhön tartutaan innolla ja pelotta – ja jos ei innosta, miten innostua silti. Ja kuinka saisi koko organisaation mukaan työskentelemään yhteistä päämäärää kohti.

Tarkemmasta ohjelma-aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Syken Ilmastobrunssi

Syke ottaa perjantaina 20.8.2021 klo 10-12 varaslähdön tapahtumaan ja järjestää kuntatoimijoille suunnatun ilmastobrunssin Iin seurakuntasalissa IlmastoAreenan tapahtuma-alueella.

Ilmastobrunssilla on luvassa lyhyitä tietoiskuja ajankohtaisista ilmastoaiheista, esimerkiksi vähäpäästöisestä energiantuotannosta, kiertotaloudesta, luonnon monimuotoisuuden parantamisesta ja viestinnästä.

Areenan muusta ohjelmistosta poiketen brunssitapahtumaan täytyy ilmoittautua etukäteen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä linkistä!

Syke myös IlmastoTorilla

Näiden ohjelmanumeroiden lisäksi Syke tuo festivaalin IlmastoTorille myös oman kojunsa, jonne voi saapua juttelemaan Syken asiantuntijoiden kanssa kaikista ilmastonmuutokseen liittyvistä asioista.

IlmastoAreenaa vietetään 20.–21.8. 2021 Iin Huilingin puistoalueella osoitteessa Puistotie 4, 91100 Ii, ihan kirjaston ja Iin kirkon vieressä. Tervetuloa mukaan!