Osallistu

Tarjoudu talkoolaiseksi

Miltä kuulostaisi tarjota kättä, sydäntä ja osaamista ilmastofestareilla? Isossa tapahtumassa piisaa puuhaa ja toivotammekin sinut tervetulleeksi kiinnostuksesi mukaan valitsemanasi ajankohtana kantamaan kortta kekoon talkoolaisena.

Talkoisiin osallistuminen perustuu vapaaehtoiseen toimintaan, josta ei makseta palkkaa. Tehtäviin perehdyttää tapahtuman infran tuottamisesta vastaava GoArctic. Ohjattuna tapahtuva talkoilu ei edellytä erityistä ammattitaitoa ja siten talkoilu soveltuu mainiona kokemuksena lähes kenelle tahansa.

Tehtäviä on tarjolla erilaisesta rakentamisesta ja siistimisestä kuljetuksiin – lue lisää tehtävistä ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Tarjoa kokoustilat

IlmastoAreenaan saapuvat erilaiset ilmasto- ja ympäristöalan organisaatiot asiantuntijoineen ja monet heistä kokoustavat IlmastoAreenan aikana Iissä ja lähialueilla. Olisi aivan huippua, jos meidän pitäjämme avaisi kotinsa ovet ja tarjoaisi vaihtoehdon toteuttaa kokous pirtin pöydän ääressä. Miten siis olisi, hyvä iiläinen ja lähiseudun kotitalous? Olisiko teidän kodissa tilaa kokoukselle? IlmastoAreenan kautta järjestyy kyllä tarvittava kokoustekniikka.

Tarjoa Kokous kotona -pakettia tästä.

Lisätietoja: Jonna Backman,040 621 4004.jonna.backman@iilaakso.fi,

Tarjoa majoitusta

Oletko kiinnostunut majoittamaan festarivieraita kotonasi? Omistatko mökin, aitan, piharakennuksen, tyhjän huoneen tai vaikkapa telttapaikan? Tarjoa tilaasi vastiketta vastaan vuokralle airbnb.fi palvelussa. Jonna Backman toimii yhteyshenkilönä ja  voit pyytää tarvittaessa apua palvelun käyttöönotossa.

Voit tarjota tilojasi myös IlmastoAreena -organisaatiolle ja heidän omille vierailleen.

Yhteyshenkilö:
Jonna Backman, 040 621 4004 jonna.backman@iilaakso.fi